Ajánlott termékek

Hírlevélre jelentkezem:


Leiratkozás:

facebook

PRO-USER kerékpár szállítók

   

Régóta kerestünk egy olyan  igényes kerékpárszállító családot,  amely szép, praktikus, jó ár/érték arányú - szóval méltó a Gepidákhoz! 

 

Nos, örömmel mondhatom, hogy megtaláltuk, és már is nagy készletekkel várunk Titeket, akár csak egy ismerkedés ill. próba erejéig.

 

A holland gyártmányú szállítók neve:    Pro User. 

 

És ahelyett, hogy  agyondícsérném a "saját lovunkat", olvassatok bele a Bikemag oldalain megjelent tesztbe, melynek címe is már sokat sejtet:    

 

  "A hollandok már a spájzban járnak, és mindent visznek" 

 

Illetve  itt az eddig megjelent összes    teszt  képekkel, videókkal együtt, illetve a "vissza" gombra kattintva, egyesével is megtekinthetitek az egyes modelleket. 

 

 

 

És egy vásárlónk visszaigazolása:

 

Kedves Tamás!

 

A hétvégén volt alkalmunk kipróbálni a PRO-USER Amber IV-es kerékpártartót. Teljesen elégedett vagyok vele.   A négy bicikli hihetetlen stabilan áll rajta, még rossz úton sem remegnek. Gyorsan, könnyen lehet rá feltenni a kerókat, és egyáltalán nem kell aggódni, hogy összeérnek, és megsértik egymást.

 

Eddig egy régebbi 3-as .... (itt a legismertebb nagy nevű márka neve volt  - (a szerk.) ...tartót használtam, de ez magasan veri.

 

Az egyetlen negatívum, egy kicsit nehéz, de hát ugye ez nem alu… Árérték arányban szerintem a legjobb vétel a kategóriájában.

 

Bátran ajánlom minden érdeklődőnek!!     Gyula

 

" Miért ne bringáznál Te is?... "

 

Gepida Debrecen

 

 

« Vissza
Elérhetőségek


  • 4033 Debrecen, Sámsoni út 104.
  • Tel: (52) 532-555
  • E-mail:
  • Web: www.mathekerekpar.hu

Térkép


4033 Debrecen, Sámsoni út 104.

Itt is megtalálsz minket:


1993-2013 Máthé Motor Debrecen - Minden jog fenntartva WebDeb - Ahol a weblapok születnek