Ajánlott termékek

Hírlevélre jelentkezem:


Leiratkozás:

facebook

Pro-User kerékpár szállítók a debreceni Gepidánál

2019. szeptember 4.

Sziasztok!

 

      Sokan kerestetek nálunk minőségi  kerékpárszállítót, amivel könnyedén, biztonságosan és elegánsan szállíthatjátok a bringáitokat egy-egy túra kiinduló pontjához.

Nos elmondhatjuk, hogy megérkeztek! A  kerékpárszállító család neve:

Pro-User!

A  hosszas keresgélésünk ellenére inkább mondhatjuk, hogy a Pro-User talált ránk, mintsem mi rájuk. :) - De bizton állíthatom, hogy ez a holland "best by" termék minden olyan  kritériumnak megfelel, amit fontosnak látunk!

 

És hogy mik is ezek?

 

Biztonságos,  igényes kivitelű,  gyors felszerelhetőségű,  sokféle kialakítású (2-3, akár - 4 állású), tetszetős és elegáns,  több modellje összehajtható,   kedvező ár-érték arányú, és nem utolsó sorban rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

 

Nekünk annyira megtetszettek, hogy egyből "belecsaptunk a lecsóba" , és már 7 különféle szállító meg is tekinthető, ill. vásárolható a kereskedésünkben.

 

Nem titkoljuk, hogy inkább a vonóhorgos szegmenst helyeztük előtérbe  -  Talán azért is, mert még nem múlt el bennem nyomtalanul az a momentum, mikor két kerékpárral a kocsink tetején, jó nagy lendülettel beálltam a garázsunkba.  (Nem kívánom  azokat hangokat, sem a kiszállást követő látványt senkinek...) - de természetesen az egyéb fajta szállítók sem hiányoznak a palettáról!

 

Mindezek mellett a vonóhorgos szállítónak ezer más előnye is van, úgy mint a:

 

- gyors felszerelhetőség a horogra  (Az összehajtható modell is 20-25 másodperc!)

 - könnyű kerékpár felszerelhetőség a szállítóra (Nem kell -  kivált a magas kocsik esetében  - "gebeckedni", meg leverni a fényezést a tetőről...:) )

- nem növekszik meg a kocsink magassága

- stabil megfogás, valamint  kisebb szélteher

- látjuk menet közben, hogy mi van hátul a bringákkal (Ha szemből ránk villantanak, nem kell gondolkozni, hogy vajon trafipax van-e? - vagy a bicaj akar éppen leesni?)

- nem lesz tele alig lemosható bogárral a kerékpárunk, egy-egy hosszabb út után

 

Ragozhatnám még tovább a dolgokat, hogy pl. a "Compact" modell egy igazi műszaki esztétikai élmény, és hogy megdöbbentően kicsire összehajtogatható, meg hogy a másikon tolatóradar, meg minden - de inkább nézzetek be hozzánk, mert ugye élőben az igazi.    

 

Üdvözlettel:  Máthé Tamás

 

Miért ne bringáznál Te is?

 

 

 
Elérhetőségek


  • 4033 Debrecen, Sámsoni út 104.
  • Tel: (52) 532-555
  • E-mail:
  • Web: www.mathekerekpar.hu

Térkép


4033 Debrecen, Sámsoni út 104.

Itt is megtalálsz minket:


1993-2013 Máthé Motor Debrecen - Minden jog fenntartva WebDeb - Ahol a weblapok születnek